Дигитален маркетинг, който носи резултати.
Дигитален маркетинг, който носи резултати.

Дигитална агенция за резултатно ориентиран (performance) маркетинг.

Следваме систематичен подход, за да гарантираме, че ще получите най-голяма възвръщаемост на инвестициите си в дигитална реклама (ROAS).

Цялостно решение за управление на дигитална реклама
top advertising agency
top b2b companies
top marketing agency 2023

Дигитална агенция Metrix работи с вас, за да осигури персонализирани услуги за интернет маркетинг и план, който съответства на вашите уникални бизнес нужди. Ние се превръщаме в продължение на вашия екип, партньор, който разбира вашия пазар и цели, а не просто агенция, която изпълнява стратегии на сляпо.

В Metrix наблюдаваме кампаниите на нашите клиенти на дневна база и постоянно оптимизираме техните реклами и насочване, за да постигнем възможно най-висока доходност и най-ниски разходи. Ние разбираме как да използваме рекламните показатели, които имат най-голямо значение за бизнеса ви.

Услуги

Управление на дигитална реклама
във всички познати платформи

Facebook & Instagram Ads

Средно 80% от потенциалните конверсии от Facebook реклама се губят, поради лоша рекламна стратегия. Достигнете до аудиторията си в най-голямата социална мрежа.

Google Ads

Комбинираме силата на машинното обучение и критичното мислене в Google Search/Display/Shopping в доказана формула, за да стимулираме възможно най-висок ROAS и растеж на кампаниите Ви.

LinkedIn Ads

Фокусирайте своя B2B маркетинг с насочване към профили с висока стойност, благодарение на мощните таргетинг възможности в LinkedIn. Ние сме партньор с официалния представител на LinkedIn.

YouTube реклама

Познаваме най-добрите практики за оптимизиране на вашата видео рекламна кампания. Опитът ни дава възможност да разберем кои стратегии и активи ще работят най-добре за вас и целите на вашата компания.

TikTok Реклама

Бъдещето е тук. Tik Tok е най-бързо развиващата се социална мрежа в света и вече надхвърли 1 милиард потребители. Metrix Digital е партньор с официалния представител на Tik Tok за България.

Програматик реклама

Remarketing или Awareness кампании в дисплейната мрежа с интерактивни рекламни формати, генерирани въз основа на предпочитанията и поведението на всеки клиент.

SMM Управление и поддръжка на социални мрежи

Ще трансформираме присъствието ви в социалните медии с висококачествено съдържание с пълен набор от услуги, включително дизайн.

CRM Marketing Email/Push/Viber

Нашите услуги за CRM маркетинг поддържат всеки етап от маркетинговата фуния и помагат да се съберат всички части от пъзела на маркетинговата комуникация.

Услугите ни в действие

Предефинираме успеха на дигиталната
реклама за стотици компании

В партньорството си с нашите клиенти сме отдадени на стабилен и дългосрочен успех. За нас е важно да си сътрудничим, чрез споделена визия и единна цел, за да подкрепим вашата амбиция за растеж.

Разгледайте проекта
Разгледайте проекта
Разгледайте проекта
Разгледайте проекта
Разгледайте проекта
Разгледайте проекта
Разгледайте проекта
Разгледайте проекта
Разгледайте проекта
Разгледайте проекта
Разгледайте проекта
Разгледайте проекта

Какво казват клиентите ни

Част от вашия екип

С Metrix вашият бизнес не трябва да се тревожи за управлението на вашите дигитални кампании, независимо дали в Google, LinkedIn или Facebook.

Нашият опитен екип от PPC, SMM специалисти и графични дизайнери се справят с всичко, касаещо управлението на реклами и социални мрежи.