Facebook реклама, която носи резултати
Facebook реклама, която носи резултати.

Дигитална агенция за резултатно ориентиран маркетинг, със специализация във Facebook и Instagram реклама.

Доверете се на една от най-добрите агенции за дигитален маркетинг и реклама във Facebook. Екипът ни е професионално сертифициран с Meta Media Buying и Media Planning Professional и партньор с официалния представител на Facebook за България.

Реклама във Фейсбук

Средно 80% от потенциалните реализации от Facebook реклама се губят поради лоша рекламна стратегия.

Нашите анализи и одит на рекламни акаунти помагат да се идентифицират всички пропуски във вашата дигитална маркетингова стратегия, за да можем да помогнем на правилната аудитория да открие вашия бизнес и предприеме действие.

Ако се съмнявате, доверете се на най-добрите

Metrix е част от програмата за маркетингови партньори на Facebook за агенции, както и партньор с официалният Facebook представител за България, което ни дава достъп до редица предимства.

Инструменти​: Препоръки за оптимизиране на разходите на рекламодатели, за да помогнат за подобряването на ефективността във всеки наш акаунт.

Ресурси​: Достъп до най-добрите практики за създаване и управление на рекламни кампании и измерването им.

Съпорт: Поддръжка онлайн за оперативни, финансови и продуктови проблеми.

Събития​: Достъп до изложения, обучения и други събития за бизнес успех във Faceook/Instagram.

Професионална квалификация

Като професионално сертифицирана рекламна агенция и партньор на официалния Facebook представител за България, вашите резултати са наш основен приоритет.

Екипът ни ежегодно подлежи на професионална сертификация от Meta Blueprint и посещава обучения в страната и чужбина.

Увеличете продажбите и вашия ROAS с Facebook реклама

Оптимизиране

Facebook е динамична, непрекъснато развиващa сe рекламna платформа и ако искате да извлечете максимума от рекламата си, трябва да се развивате заедно с нея. В Metrix наблюдаваме кампаниите на нашите клиенти във Facebook на седмична база и постоянно оптимизираме техните реклами и насочване.

Тестване

От реклами и целеви страници до стратегии за офериране и нови бета версии, ние обичаме тестването и ще дадем приоритет на тестовете, които виждаме, че ще окажат най-голямо влияние върху резултатите. Ние не вярваме в "неуспешни експерименти", тъй като има ценни поуки от всеки тест. Без тези знания стратегията не би могла да се развие.

Анализиране

Трябва да имате маркетингов партньор, който разбира как да маркетирате успешно бизнеса си на тази сложна платформа и който ще ви каже кога е добра идея да се откажете. Ние не дължим нищо на Facebook; нашият първи приоритет са нашите клиенти и това, което е в най-добър интерес за техния бизнес.

Услугите ни в действие

Предефинираме успеха на дигиталната
реклама за стотици компании

В партньорството си с нашите клиенти сме отдадени на стабилен и дългосрочен успех. За нас е важно да си сътрудничим, чрез споделена визия и единна цел, за да подкрепим вашата амбиция за растеж.

Какво казват клиентите ни

Често задавани въпроси

Какво е маркетинг в социалните мрежи?
Маркетингът в социалните медии се отнася до рекламите, които се показват в платформи като Facebook, Facebook Messenger, Instagram, LinkedIn, Twitter и др. Тези реклами са насочени към конкретни групи потребители (аудитории), които ще ги виждат в своите фийдове, докато сърфират в социалните мрежи на своите компютри, таблети и телефони. За разлика от органичните публикации във Facebook или Instagram, рекламите са предназначени да ви помогнат по-бързо и мащабно да постигнете определена цел – повече трафик към уебсайта ви, повишена осведоменост за марката или нови потенциални клиенти за вашия бизнес.
Защо да използвате Facebook реклама?
Като всяка реклама, най-добре е съобщението ви да бъде там, където повечето хора ще го видят – а днес това е във Facebook и Instagram. И двете платформи ви предоставят мощни инструменти за насочване към потенциални клиенти, до които искате да достигнете в социалните мрежи, както и множество опции за постигане на вашите цели – независимо дали става въпрос за изграждане на повече разпознаваемост на вашата марка или за генериране на продажби.
Какво прави една реклама във Facebook добра?
Персонализацията и автентичността. Вашата Facebook реклама трябва да отразява идентичността на марката – например, използвайте реални/лайфстайл снимки на вашия продукт и бизнес. Правилните действия са комбинация от изкуство и наука – писане на завладяващо съдържание, избор на добри изображения, мнението на вашите клиенти за вас, но също така тестване и измерване на различни комбинации, за да се види кое работи най-добре за вашия бизнес.
Защо да доверите вашата Facebook реклама на дигитална агенция Metrix?
Вярваме, че всяко добро партньорство се основава на прозрачна и откровена комуникация. ‍ Ние се грижим за бизнеса на клиентите като за наш собствен и се стремим да ви предоставим възможно най-добрите услуги. ‍ Ограничаваме претоварването на нашите специалисти, за да гарантираме качеството и грижите, които заслужавате. Доказани резултати - Генерирахме над 60 милиона в продажби, управляваме над 9 милиона за реклами, 80+ успешни проекти, 215% ср.ръст в приходите на нашите клиенти и 5 000+ проведени A/B тестове. Имаме данни и знаем кое работи.

Инвестирайте в успеха на Вашия бизнес

Разкажете ни за Вашия бизнес още днес.

Цялостно решение за управление на дигитална реклама

Дигитална агенция Metrix работи с вас, за да осигури персонализирани услуги за интернет маркетинг и план, който съответства на вашите уникални бизнес нужди. Ние се превръщаме в продължение на вашия екип, партньор, който разбира вашия пазар и цели, а не просто агенция, която изпълнява стратегии на сляпо.

В Metrix наблюдаваме кампаниите на нашите клиенти на дневна база и постоянно оптимизираме техните реклами и насочване, за да постигнем възможно най-висока доходност и най-ниски разходи. Ние разбираме как да използваме рекламните показатели, които имат най-голямо значение за бизнеса ви.