Вашите рекламни материали на
следващо ниво.
Вашите рекламни материали на
следващо ниво.

При толкова много конкуренция онлайн, зашеметяващият дизайн е един от най-добрите начини да се откроите от тълпата.

В Metrix разполагаме с екип от професионалисти, с тясна насоченост в дигиталната реклама, а рекламите, които създаваме имат една цел – да носят ефективност. 

Никога не е било по-лесно да получите по-добри рекламни материали, за да повишите вашата възвръщаемост.

Тествахме статична фотография, срещу Анимиран Банер.

VS.

Резултати

! Едно изречение за резултатите.

8.5x

По-висока кликаемост

6x

По-ниска цена за клик

4x

По-ниска цена за реализация

! *Данни за период от Х месеца след начало на работа

Creative стратегия и продукция, управлявани от данни.

Ние доставяме рекламите, от които вашият бранд се нуждае, за да стимулирате приходите и възвръщаемостта от разходите ви за реклама (ROAS).

Рекламата и нейното послание отговарят за до 50% от реалните резултати от една кампания. Въпреки това, повечето агенции и дигитални маркетолози съсредоточават усилията си повече върху тактиките за купуване на рекламно пространство, а често пренебрегват значението на самите рекламни материали.

Какво предлагаме?

УСЛУГИ

Видео и движещи се реклами

Грабнете вниманието на клиентите си и увеличете CTR с видео и движещи се реклами. Установихме, че най-ефективните кампании комбинират статични и движещи се реклам, за да получат най-висока възвръщаемост на инвестициите.

Dizi моден бранд фейсбук реклама

Видео Анимация (Motion Graphics)

Анимирани графики, създадени за различни цели като съдържание на блогове, маркетингови материали или рекламни дейности.

Потребителят е все по-гладен и ненаситен за интерактивно съдържание. Ние използваме дизайн и движение, за да го превърнем в привличащи вниманието видеоклипове. В борбата за пазарно присъствие и разпознаваемост на марката, ние изпреварваме с уникално, ангажиращо съдържание, което е по-лесно за възприемане от потребителя.

Спиращи скрола графики

Спечелете вниманието на аудиторията си и увеличете кликаемостта с видео и движещи се реклами. 

Установихме, че най-ефективните кампании комбинират статични и движещи се реклами заедно, за да получат най-висока възвръщаемост на инвестициите.

Студийни продукции
Произвеждаме първокласно съдържание за вашия уебсайт и YouTube, като комбинираме производствени ресурси от по-висок клас с персонализирано рекламно послание за целите на дигиталната платформа, която сте избрали. Елементите на Вашия бранд се обединяват, за да помогнат на клиентите да идентифицират Вашия бизнес.

Видео Анимация (Motion Graphics)

Performance UGC

Не, не е „просто UGC“. По-добро е.

Ние сме елитен екип от креативни стратези, опитни актьори и квалифицирани видео редактори с пълен контрол върху съдържанието, което доставяме. С това идва най-доброто предимство – гъвкавостта за бързо интегриране на рекламни послания въз основа на данни за ефективност.

A/B Тестване на рекламни материали

Ключът към намирането на най-ефективните реклами е стабилният план за тестване на Creative-и. Ние следваме данните и прозренията зад рекламните послания, за да намерим печелившата комбинация от реклами, които ви носят изключително висока възвръщаемост на разходите за реклама (ROAS).

VS.

Три причини, поради които вашият бизнес се нуждае от креативен експерт

ТВОРЧЕСКА СТРАТЕГИЯ

Ние анализираме Вашите текущи реклами, конкуренти и целева аудитория за очертаване на творческата стратегия и съчетаваме Вашия бранд с точното съдържание.

ПРОДУКЦИЯ

Ние пишем сценарии, снимаме и редактираме съдържание чрез най-добрите практики за ефективен дизайн. Вие одобрявате и рекламите Ви са готови за активиране!

ОПТИМИЗАЦИЯ

Анализираме всяко рекламно послание с персонализирани показатели, за да разберем какво е проработило и какво не. Нашите креативни стратези разработват хипотеза и започват да работят върху следващата партида рекламни послания, които да бъдат тествани.

Нашата работа

Какво казват клиентите ни

Заглавие

Едно завършващо изречение.