Loading

ДИГИТАЛНА МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЯ

Booktrading - Metrix.bg
Alfa Romeo logo

УСЛУГИ

Icon Image

Google Ads

С реклама в Google Ads екосистемата можете с лекота да покажете на света уникалните предимства на бизнеса си, за да достигнете до клиенти, които търсят онлайн вашите продукти и услуги.

Icon Image

Facebook Ads

Facebook Ads е един от най-ефективните начини за рекламиране онлайн. Свързваме бизнеса ви с правилните хора на всяко устройство с Facebook и Instagram реклама.

Icon Image

SEO оптимизация

Получете професионални SEO услуги. Заявете одит и разберете как може да получите повече органичен трафик и да се класирате по-високо в Google и останалите търсачки.

Icon Image

Email маркетинг

Мощна маркетингова email автоматизация за бизнеси от всякакъв размер. Ще създадем групови и задействани имейл кампании, които най-добре отговарят на вашите бизнес нужди и цели.

Icon Image

CR оптимизация

Привличането на трафик към вашия сайт е само половината битка. Оптимизацията на реализациите гарантира, че вашият сайт е готов да превърне посетителите в клиенти, а инвестициите - в печалба.

Icon Image

Консултации

Получете индивидуални насоки от профилирани специалисти. Екипът ни се състои от професионалисти, които са лектори на редица събития за дигитален маркетинг в България и Европа.

METRIX В ЦИФРИ

80+

УСПЕШНИ ПРОЕКТИ

297%

СРЕДЕН РЪСТ В ПРОДАЖБИТЕ

2M+

УПРАВЛЯВАН БЮДЖЕТ

3 начина, по които ви помагаме да растете

Google Ads & Facebook Ads

76% от рекламните бюджети не носят резултати

С над 1000 одита на Google Ads и Facebook Ads профили научихме какво е необходимо, за да станете лидер в индустрията. Вземете безплатния си одит, за да определите какво точно не работи в кампаниите ви днес.

Оптимизиране на уеб сайта

Тестването на дизайн увеличава приходите с 60% годишно

След като тествахме поведението на над 4 милиона посетители, научихме какво да дадем на аудиторията ви, за да конвертира. Можем да подобрим процента на реализациите ви с над 40% през първите 6 месеца.

Прецизен анализ

93% от кампаниите имат недостатъчно данни за анализ

Проследявайте всичко, което потребителите правят на вашия сайт с Google Analytics / Yandex Metrica, проследявайте обажданията, управление на маркери, термично картографиране и CRM интеграции, за да измервате действителния принос на приходите на вашия бизнес.

СТРАТЕГИЧЕСКО
ПЛАНИРАНЕ

СЕРТИФИЦИРАНИ
СПЕЦИАЛИСТИ

НАУЧНА
ПРЕЦИЗНОСТ

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА
ОТЧЕТНОСТ

НА НАС СЕ ДОВЕРИХА

Booktrading - Metrix.bg
Alfa Romeo logo
Mistral Travel & Events - Metrix.bg

РЕЗУЛТАТИ ОТ НАШАТА РАБОТА

ПАРТНЬОРИТЕ СПОДЕЛЯТ

Отзивчив и отдаден на работата си екип. Адекватни съвети. Прозрачност. Метрики на едик клик разстояние. Това са Метрикс.
Андреа Николова
Андреа Николова
Маркетинг Директор в Авто Юнион АД
Имаме много ясно отчитане с ежедневно актуализирани KPI отчети. Всеки път, когато имам нужда от тях, те са на линия. Екипът на Metrix са много опитни и истински професионалисти.
Цветомира Мичева
Цветомира Мичева
Ecommerce Manager в Casiomag.bg
“Изключителни професионалисти. В миналото имах доста неприятен опит с други рекламни агенции за Google Ads реклама, но откакто започнах работа с Metrix Digital бях изненадан колко по-добри могат да бъдат резултатите и след първия месец разбрах, че до себе си имам не просто агенция за реклама, а бизнес партньори, които имат действителни намерения да развиват бизнеса ми.”
Борис Карагеоргиев
Борис Карагеоргиев
собственик на туристическа агенция Mistral Travel

СЕРТИФИКАТИ

Certified Buyer
Facebook Blueprint

Certified Planner
Facebook Blueprint

Accredited Professional
Microsoft Ads

Search Certification
Google Ads

Display Certification
Google Ads

Shopping Ads
Google Ads

ПАРТНЬОРИ

Доверието в нас е оправдано

Metrix е дигитална маркетингова агенция, специализирана в performance маркетинг и постигането на възможно най-висока възвращаемост на инвестициите за своите партньори. Принципът на работата ни е да измерваме успеха на управляваните кампании с поставени ключови индикатори за ефективност и да подобряваме резултатите с научна прецизност.

За постигане на целите на вашия бизнес ще следваме всички най-добри практики за резултатно ориентиран маркетинг и ще дадем най-доброто от себе си!

Виктор Вутов
Co-founder & CEO